Re: Lucinq
Souhlasim s Iman, po 9/11 je to opravdu hodne tezke, jak jsme se zminili kanadane ted posilaji zpet lidi, kteri prisli i pred vice nez 5 lety.
Rozhodne pokud tu mate pribuzne, oni by meli byt vasi garanti, to tomu trochu pomuze. No a pak je asi nejdulezitejsi vas "duvod"... podle mne nemate z CR velkou sanci, jen se podivej, co se ted deje v anglii a kolik jich posilaji domu...
Ja bych tedy na to nemela nervy ani trpelivost, staci mi pouhe vyrizovani turistickych viz, ke kterym ted musis davat temer i danove priznani. Kamarad z Ruska, zval sveho bratra na 2 tydny, dovolena, ze zenaty, pracuje 10 let pro stejnou firmu, deti, dum - visum nedostal...ale rozhodne zalezi na stesti :o))) Tak at ho mate hodne, jen se divim, proc chcete z CR, vam se tam nelibi? Me se ted, co mame syna dost styska...vsechny moji kamaradi mi to byti tady tak nejak zavidi, ne ve spatnem slova smyslu, ja jim nemuzu vysvetlit, ze nic tak zavidenihodneho to neni, je to jen stejny zivot jinde, kde nemas rodinu. Ale clovek si to musi vyzkouset aby pochopil :o)
Odpovědět