Bezmasá jídla
Moje recepty |Naposledy vložené
Cizrna - nebo také římský hrách - je znovuobjevená superpotravina, kterou naše prababičky považovaly v kuchyni za naprosto běžnou surovinu...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborák se také dělá ve verzi na plech, ten je ale kynutý. Toto jídlo z cukety mi spíš připomíná nádivku...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
podle vzoru „bramborák“.
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Také vám se stoupající teplotou klesá chuť na těžká jídla? Potom je nejvyšší čas přepnout se do „italského“ režimu a povolat do jídelníčku zeleninu a rýži. Opravdové italské rizoto se nikdy nepřejí a díky našemu receptu si ho můžete připravit i doma.
K švestkáčům tak nějak patří bramborové těsto, ale sladké knedlíky mi z jen bramborového těsta nechutnaly. Tak jsem objevila těsto tvarohovo-bramborové. To je ke švestkám to pravé!!!
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
U nás doma oblíbená lahůdka, žádaná dětmi i dospělými. A pak že prý děti špenát nerady...
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Výborné sladké jídlo
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Dobrá letní příloha, která odlehčí klasickou kombinaci maso + knedlík
Vložil: Simča, dcery *1988 a 1997
Sváteční dny jsou u nás vždy spojeny s tradičními pokrmy, kterými si můžeme umocnit čas pohody v době volna. Stejně to mají i lidé s některou z alergií na jídlo, jakou jsou například celiaci, pro které je určen níže uvedený recept.
S blížícími Velikonocemi narůstá počet vyhledávaných receptů, které by nám s tradičními pokrmy pomohly. Tentokrát si představíme tradiční recept z bezlepkových surovin.