Recepty & where to buy
Adriano, kolik priblizne mouky? To ti bohuzel vazne nepovim, ani tipovat si nechci, pekne do toho "ponor" ruce :o) a pridavej dokud se ti to nelibi. Mne prave vyhovuje vareni bez mereni :o) a stupnu? hmmm ja obvykle nejdu na vic jka 375F (jo to ti asi moc nerekne, tak pockat nekde to prevedu... cca 190C) ale cas ti opet nepovim, dokud strudl nema tu krasnou zlatou barvu preci ;O) no ja nejsem ta najlepsi na sdelovani receptu, ja jsem takovy samouk :o(
Iman, jak se dari? S tim makem je to tezky, tedy aspon jak jsem poznala ja ... koupila jsem ho ... v Salamiku, coz je u Marcel Laurint v St. Laurent kousek od Bombardier, nemecky reznictvi, ktere ty asi bohuzel moc neocenis vzhledem k odporu k veprovemu (no jo musela jsem si dloubnout :o))) Koupila jsem mlety, protoze mlynek na mak vazne nemam...jenze jak mi pozdeji potvrdila babicka, mak zhorkne, a tak jsem sve dva skvele vypadajici strudly mohla vyhodit :o( ale prodavaji i cely, pokud si nekde poridis ten mlynek.
Jinak tvaroh, ja nevim zensky, kazda se mi na to stezujete, ale tvaroh se sehnat da, a je vazne dobrej od Western nebo Western"s ted nevim, maji ho vsude Maxi, Metro... teda zase tomu rikaji cottage cheese.
A povidla .... ty jsem nekde videla, ale ja je nemusim, tak si presne nevzpominam, ale myslim, ze v jedne pekarne na Lavale, priste se podivam a pokud chces dam vedet :o)
Odpovědět