Re: Hura, blizi se nam Vanoce!!!
Diky Tano za tip, vis, ze ja jsem se to tehle trznice jeste nedostala? Kamaradka si ji vychvaluje, ale ja mam oblibenou 440 na Lavale...prestoze D.D.O. mam o dost bliz nez Laval :o( tak ja to priste zkusim.
Osobne o toho kapra zas tolik nestojim, tedy doma si ho s chuti dam, ale on chutna lip, kdyz ho pripravy nekdo jiny :o) Ja jsem pstruhova holka :o) a manzel neni proti. Salat samozrjme delam, po tom se sama muzu utlouct a zkazit se toho na nem taky moc neda. jinak se vam musim omluvit, protoze zadnou velkou cest ceskemu kucharskemu umeni nedelam, proste mne to silene nebavi, potrebovala bych recept jak zacit milovat vareni :o) Nejhorsi je vymyslet co zrovna...
strudl tedy zvladam, vetsinou 2x do mesice, na vanocku jsem se nikdy neodvazila, jen s nostalgii vzpominam na doby, kdyz jsem jako mala ve specialni vanockove zastere pomahala prababicce (ja zapichovala mandle - what a job!) S cukrovim to mame pul na pul s kamaradkou, jenze to obvykle dopadne tak, ze ona pece a ja si hraju a staram se o ratolesti, obema nam to takhle vyhovuje :o))))
Romano, diky za gratulace :o) synovi byde za chvili uz rok, sama nechapu, jak je to mozne. Jak ja si vzpominam, vzdycky jsem meli adventni venec a kazdou nedeli 4 tydny pred vanocemi jsme jednu zapalili.
Ale kamaradky to moc nedelali, jak si vzpominam....
Na co vzpominate nejradeji? Co se vam vybavi jako prvni, kdyz si vzpomenete na vase vanoce v detstvi?
Jak kdykoli jim mandarinku, tak ta vune, ta je proste kouzelna :o) taky si vzpominam, kdyz mi bylo asi 14 tak se proste z niceo nic a bez varovani ta krasa detskych vanoc kamsi vytratila, to bylo fakt divny...
Odpovědět