9.10.2002 13:27:33 xyxyx
Re: obcanstvi
jeste jednou co se tyka toho dohodnout se s manzelem,to absolutne nemozny.Pro priklad uvedu,ze jsem nedavno byla na socialce,tam zavolali manzelovi jak je mozny ze nemam pridavky na deti.a vite co on mu na to rekl?Ze neda dohromady zadny papiry,vsechno bude bijkotovat dokud neuvidi deti.Protoze pote co mi je v lete sebral s tim,ze uz je neuvidim jsem se jich zmocnila ja a uz jsem mu je nedala.Az do ted nez jsem obdrzela ten papir od soudu,ze mu je musim dat:-(Ale on se o ne nikdy nestaral,kdyz byly deti male,nikdy je neprebalil,nikdy s nima nebyl na pisku,v parku apod.Nikdy si s nima nehral,nikdy je nechtel hlida aporod toho maldsiho zaspal doma(a to jsem rodila v pul desaty dopolene) a moje mama ho musela informovat,ze ma syna!To potom prisel odpoledne za mnou pekne nastvanej,proc jsem ho ja nezavolala!Asi z okna,ne?On o deti nema sam zajem,chce je jen proto abych je nedostala ja!Proste pomsta.jinak ja jsem psala pred nedavnem tusim do "deti rozvedenych rodicu",pokud vas to zajima tak si muzete pocist.
Ahojky.
P.S.Petule muj manzel pocitac nema,ta emailova adresa je stara,ale mam dojem ze kdyz na ni napises tak mi to stejne dojde.Kazdopadne ne memu manzelovi.Kdybys mela zajem tam napis,ja ti poslu moji novou adresu.
Odpovědět