9.10.2002 13:24:56 Romana, 2 holciny
Re: rozvod v zahranici
Molly, holka zlata, to je snad zlej sen!!! Ani se mi tomu nechce verit. Bordel je vazne uplne vsude. Zaprve, ta stridava pece mi pripada uplne na hlavu postavena, pokud se tvuj ex o deti nestaral a nikdy na ne neplatil. To snad ani nejde, co je ten tvuj pravnik zac, ze tohle pripustil? jZadruhy, podle toho jak popisujes jeho "dum", ja bych okamzite bezela na socialku a normalka ho praskla. To preci nejde, aby deti travili tyden po tydnu v takovym prostredi. To, ze je odvedl k prarodicum se mi taky nezda. Byla snad urcena stridava pece u nej a u tebe. Ne u jeho rodicu! Nejsem si jista, ale myslim, ze to by mohl byt argument proti nemu. Mam pocit, ze jsem nekde cetla, ze v tomhle pripade s tim prarodice nemaji absolutne co delat, rozumej: v takovem pripade jsou to vlastne "cizi" lidi. V pripade umrti jednoho z rodicu taky prarodice nemaji zadny pravo na styk s vnoucaty. To je sice blby, ale kdyz to plati tady, proc ne v pripade rozvodu? Reknu ti, ze ja bych ted mazala na socialku, k jinymu pravnikovi, na ambasadu nebo konzulat a ja nevim kam jeste(vem telefonni seznam a hledej, hledej, hledej) a zjistovala a ptala se, protoze neni mozny, abys nemela zadny prava! Drz se toho, co ti uz nekdo radil, nepodepisuj nic, co neni soudne prelozeno do cestiny, ani kdyz to bude od tvyho pravnika. Pak uz bys nedokazala vubec nic! Od vsech papiru si nech udelat kopie, mozna ti nebudou nic platny, ale nikdy nevis. Drzim palecky a kdyz me jeste neco napadne, tak se ozvu. Romana
Odpovědět