jedy
Tak já teď nevím, jestli umřu, nebo co. Nemám ani nadváhu,ani cukrovku, snídám někdy i tavenjáky, normální máslo miluju, jim paštiky, občas salám......a teď se tu dočítám, jaký je to sajrajt. Takže prvně, nízkotučný mléčný výrobky jsou hnusný a bývaj něčím dohuštěný,aby drželi vůbec pohromadě, margarýn je emulgátor zbalený na cesty, protože jinak by ten olej neržel pohromadě s vodou, takže to si raději dám frťana oleje, než olej na chleba-hnus. Máslo je zdravé, doporučuje se taky pro děti, i když rostlinné oleje taky, a víc, ale máslo není jedovaté!!!!Po taveňáku taky ještě nikdo neumřel, a jestli je pravda, co tu píšou, tak proč se to dozvídám až teď? Jak se vůbec může něco takového vyrábět, když je to tak špatné. Lidi jsou tu X let a až teď se dovídáme, jak jíst, aby jsme mohli žít.....divné.
Odpovědět