Re: Ryby - jíte je a připravujete je jak?
Prstruha peču v troubě, na pánvi i na grilu. Všechny přípravy dovoleny. Je hotový fakt za chvíli. Kousek másla a bylinek (petržel, rozmarýn...) do břicha. Když je upečený, krásně od ocasu směrem k hlavě vyndáš celou páteř. To zvládneš i v restauraci
A dobře opražená kůže je moc dobrá, není potřeba jí odstraňovat.
Já mám pstruha moc ráda, má lahodné maso.
Pak se velmi dobře připravuje maso našich dravých ryb - štika, candát. Já peču v troubě na cibuli.
Podle Pohlreicha dělám sardinky. Koupím mražené sardinky, ugriluju, jsou také velmi rychle hotové. http://www.iprima.cz/sefnagrilu/recepty/grilovane-sardinky-s-citronovym-konfitem-salatem
A krevety? Ty můžu na kila a ani nevím, zda jsou zdravé.
Odpovědět