| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

  (?)
 Názory 110 z 74384  [Dalších 74374 >>]
Tereza33 120401
16.8.2019 23:34:30
toho je.

Od pečených mas s brambory v jednom hrnci - vtip je jen v tom, že se necpe do nádoby najednou
přes omáčky
po guláš.

Poslední dobou máme oblíbené:
rozlítané špízy.. prostě kousky masa, anglické slaniny, papriky, cibule.. v pekáčku. V jiném dávám péct brambory

dušené maso.. můžeš použít cokoliv, pod pokličku s tím od hovězího na česneku, po krůtí jako perkelt

kuřecí stehna

my v troubě děláme i karbanátky (radím tučnější maso), sekanou jasně

rizoto
nádivky - obojí tu proběhlo

takže stejně jde uvařit rýže i těstoviny.

Spíš to bude o příloze než o základním jídle.
Vážný 27744
16.8.2019 23:29:10
Párky jsem vařil na služebce i v rychlovarce :).

Do 500 Kč se dá koupit elektrická jedno-dvojplotýnka. ( https://varice.heureka.cz/?o=4 )
Fern 155759
16.8.2019 20:40:57
tak pro mě by toto bylo nepoživatelné,100x radši křehkou amoletu jak třebas s dobrou šunkou či ještě navíc s uvnitř zapečeným sýrem třebas nebo marmeládou.

Ten tvůj recept to je taková tlipa tak vhodná někam na hory,kdy už všechno dojde a tak se sní zhladu už potom všechno.
Okolík 129526
16.8.2019 17:54:42
Eudo to vypadá zajímavě, to zkusím...
Okolík 129526
16.8.2019 17:53:54
A teď koukám, ze ještě nikdo neradil pizzu? Nebo jsem se přehlídla?
Okolík 129526
16.8.2019 17:48:27
Mikrovlnku nemáš? Varim v ní rýží, určitě by se daly i jiné přílohy.

Kuře pečené s brambory či i se zeleninou v 1 pekáči.
plátky masa (drůbež, vepřové), na to plátky cibule a brambor, zalít slehackou, či zasypat sýrem, neno oboje a upéct.
Jde v troubě udělat i rizoto.
Pečené vlastně jakékoli maso, k tomu pečené brambory.
Už jsem v troubě i "vařila", třeba lečo, nádivky, pekla "bác" - to je bramborákové těsto upečené.
Záviny z listového těsta - nasladko i naslano.
Taodvedle 23974
16.8.2019 17:37:44
Zapeceny brambory,zeleninovy eintopf, fazolovy, spätlovy,
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
16.8.2019 16:10:10
super, díky, otestuju :-)
Eudo 146355
16.8.2019 16:03:48
konsistence je spis jako amoleta (=neni to takovy dirkovany, jako bublanina, ale spis hutnejsi).

Podle receptu to delat nemusis, vzdycky z toho neco jedlyho vyjde. Vic vajec / vic mouky a mas vic jidla. Puvodne se do toho prasek do peciva nedava, ale ja to mam rada takovy nakypreny, nafoukne se to a je to lehci, nez ta palacinka.
Eudo 146355
16.8.2019 16:01:42
jo, na obrazku na linku je videt.

Je to rychly, kdyz mas vic lidi ke stolu (=misto palacinek). Kraji se porce na kostky. Ja ti nekdy zaleju kosticky zbyleho masa, nasekanou sunku, zampinoy ap. K tomu nejaky salat nebo hromadku marmelady nebo rozmackanych malin aj. Deti to milujou.
 Názory 110 z 74384  [Dalších 74374 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.