tisk-hlavicka

Babiččina pražená kmínová polévka

25.1.2000 Radana Chybová

Když nám zbude starší chleba (nebo je před výplatou), poslouží i babiččina pražená kmínová polévka.

Starší chleba nakrájíme na kostky a dáme do druhého dne oschnout. Na oleji jej pomalu opečeme dočervena.

Z oleje a hladké mouky na mírném plameni umícháme tmavou (nikoli přepálenou)jíšku, přidáme kmín,zalijeme studenou vodou a povaříme. Osolíme. Polévkou zaléváme opečené kostky chleba, pro chuť, barvu a vitamíny přidáme usekanou zelenou petrželku.

Názory k článku (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!




Vyhledávání článků podle věku

Seriály

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě


Zajimavé odkazy:
Předporodní kurzy   |   Najděte rýmy na slovo a napište báseň.