28.7.2022 11:46:29 Koníček mořský
Re: Kdo se přidá?
Zrovna v sobotu jedu pro ověřené kuře na farmu. To si pošušňáme - bude jen tak pečené, protože ta konzistence a chuť - ááćh. Ale ani se neptejte, na kolik to kuře vyjde (i s cestou)! No ale občas si střihnu i "kuře" z Rabittu
Ústřice zbožňuju. Jsem milovník ústřic a dokážu rozlišit i jejich chuť (podle oblasti). V tom mi tu chybí moře, že si člověk nemůže zajít na ústřice jak na houby. A na ostatní mořské tvory i netvory - třeba straška, na trh, k rybářům na pobřeží...
U mě je problém v tom, že už začínám být hodně zmlsaná - kozí sýr musí být pořádně tučný a hlavně hodně kozí, už i na brambory jsem "rypák" - za mě jedině Belany
A to klidně na loupačku, s máslem, solí a mlékem přímo od krávy (nepasterovaným).
Tato hubnoucí diskuze se nám poněkud hodně zvrhla, promiňte.
Odpovědět