28.7.2022 11:37:10 Koníček mořský
Re: Kdo se přidá?
Mně ani neva, že neumím vařit jak v luxusním hotelu. Zase je toho hodně a za levno. To si doma vždycky říkáme, když naservíruju třeba kančí hřbet s liškovou omáčkou, kadeřávek a pečené domácí brambůrky, "kolikpak by to asi stálo". Stačí sporák, trouba a dobré suroviny a jídlo je taky dobré.
V luxusrestauracích je to samozřejmě gurmánsky vychytané, ale kolikrát malá "předražená" porce. Předražená je v uvozovkách, protože samozřejmě se s tím kuchař "matlá" mnohem víc a složitěji než já doma.
Já jsme teda na jídlo trochu jednoduchá. Vlastně na všechno - oblíkání, bytový design, architektura .. Mám ráda jednoduchost a přirozenost, podstatu.
Odpovědět