Re: Kdo se přidá?
Když jsem byla ještě doma, tak jsme měli spoustu kvalitního jídla, včetně kůzlečího, krutiho a jehněčího, I těleci. Občas od někoho zvěřina. Mamka to umí výborně zpracovat.
Měli jsme kozí mléko, kozí tvaroh, jehněčí tvaroh... Co jsem měla kdy něco z takového masa, už to nebylo prostě ono. Domácí maso a zelenina je proste domácí.
Občas chodím na služební vecere do dobrých restauraci, tam si dám obvykle rybu. To jediné jsme doma nedělali.
A už vůbec se nedá srovnat domácí kuře s kupovaný, hlavně jen tak pečené. Proto kupuju maso z ověřených farem.
Ústřice jsme měla v Číně, dovezene z Francie na hogo-fogo večeři. Nezaujaly mě.
Na steakách jsem byla v údajně nejlepší steakove restauraci v Budapešti. Z vyhlášených maďarských býků. Jako jo, dobrý, ale místo small talku a masa bych se raději šla projít po městě a dala si jejích klobásy někde u stánku.
Odpovědět