| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

14.7.2006 16:23:50 Del

Re: rada

Tak jak píše Míša v restauracích se to dělá tak, že se zelí na jemno nakrouhá a prosolí pak se promíchává a to několikrát za den. Prostě ráno nakrouhej a prosol, promíchej. Za půl hodinky zas promíchej, prostě jak budeš mít chvilku nebo půjdeš okolo tak to promíchávej.
Můžeš si to pak přikořenit čím chceš - u mě vede kopr :o)
Odpovědět
Průběh diskuze (14 názorů)
Domácí ovocné přesnídávky Jana 13.7.2006 21:34
*rada 16.5Adéla12 14.7.2006 11:42
**Re: rada Míša 14.7.2006 12:46
***Re: rada Míša 14.7.2006 12:49
***Re: rada Del 14.7.2006 16:23
****Re: rada 16.5Adéla12 14.7.2006 16:55
*****KUŘECÍ MASO NA LIMETKÁCH Samak 18.7.2006 16:32
******jáhly Samak 18.7.2006 16:49
*******Re: jáhly Kačulda 19.7.2006 15:10
********Zavařování v troubě Ivana 25.7.2006 8:44
*********Re: Zavařování v troub... Jíta+Jonášek9měsíců 1.8.2006 17:34
******Re: KUŘECÍ MASO NA LIMETKÁCH ivaxx 25.7.2006 13:38
***Re: rada Renus 26.7.2006 11:37
*Domácí ovocné přesnídávky Jitusska 6.8.2013 20:23

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.