| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)

Sladký smetanový dezert s jedinečnou chutí želé bonbonů Pedro.
Suroviny:4 porce, ingredience: • 500 ml smetana ke šlehání • 1 ks vanilkový lusk / vanilkový cukr • 10 g krupicový cukr • 3 balíčky Pedro Medvídci • 2 lžičky práškové želatiny •
Postup:Postup:

Krok 1

Želé část

Nad vodní lázní rozpustíme v nerezové misce Pedro Medvídky (červené / mix barev dle libosti), které lijeme do poloviny servírovacích sklenic. Dáme zachladit na 2 hodiny do lednice.

Krok 2

Smetanová část:

500 ml smetany ke šlehání smícháme s jedním vanilkovým cukrem (nebo se dření z poloviny vanilkového lusku a 10 g krupicového cukru). Lehce ohřejeme a důkladně promícháme se dvěma lžičkami práškové želatiny, kterou jsme si předtím nechali na 10 minut rozpustit se lžící vody.

Krok 3

Smetanovou část lijeme na ztuhlou želatinovou. Poté necháme 4 hodiny v chladničce. Po zatuhnutí můžeme servírovat.

Vložil:

Sladké

Datum:30.11.2018 13:48:12
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.