| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Čokoládový krém

Plním tímto krémem košíčky, pantoflíčky, je výborný i na zdobení dortů.
Čokoládový krém
Suroviny:200 g čokolády (používám 60% a více) • 250 až 300 g másla
Postup:Čokoládu (pecičkovou, nebo rozlámanou tabulkovou) zahříváme ve vodní lázni, až je úplně hladká a rozpuštěná. Nenecháme ji zbytečně přehřát! Správná teplota je taková, že když do ní namočíme prst, nepálí. Mezitím si do mísy připravíme máslo pokojové teploty a vyšleháme ho do hladka.

Čokoládu vmícháme do vyšlehaného másla, a co nejrychleji ji do másla zašleháme. Pokud bychom pracovali příliš pomalu, mohly by se v krému vytvořit čokoládové hrudky a krém by už nebyl pěkně hladký.
Vložil:

*Simča, dcery *1988 a 1997

Errin a její rodina
Datum:26.1.2019 13:32:02
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.