Yuki 00,03,07 | 49504 |
16.3.2024 23:11:03
já jsem našim kupovala remosku, když přestala fungovat stará, a pak nějak zničili tu Dolní nádobu, snad to spadlo nebo co a zkřivila se, tak jsem kupovala pečenku a chválí si ji hodně,
je to o zvyku |
breburda71 | 89004 |
16.3.2024 21:08:36
Tak asi co clovek, to nazor...ale vsichni kolem me si remosku chvali, dala jsem ji tchanovcum a jsou hrozne spokojeni, i kdyz ji puvodne nechteli, ze stejne v tom nebudou varit..
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
16.3.2024 20:30:52
Já měla remosku vyřazenou z armádní výstroje dal mi ji táta, když jsem se odstěhovala na ubytovnu... Bohužel u armády ji používali jako sterilizátor a měla odstraněné okénko a tak jsem k ní nafasovala pokličku
Ale pekla výborně, vystačila jsem si s ní a jednou plotýnkou Jenže teď je nás 5, obvykle vařím tak aby zbylo a 8-10 porcí už je lépe dělat v troubě... A nejlepší kuře je pro mne z trouby pečené na roštu, aby se peklo opravdu ze všech stran a "neplavalo"... |
Okolík | 129526 |
16.3.2024 20:27:20
Máme s okénkem i bez, rozdíl nevidím, péče to stejně ale po těch xdesitkach let je to sklo skoro neprůhledné
|
Alena | 129302 |
16.3.2024 20:08:34
"mne to prijde z remosky stavnatejsi" mne ne, maso se da pect priklopene v troube, odklopit dle potreby, v troube se da vic veci regulovat a dosahnout potrebneho vysledku.
|
Len | 108740 |
16.3.2024 19:54:32
Stare urcite pecou lepe ten chleba, spodek je vic rozpaleny, v teflonovych je proste ten spodek takovy nijaky.
Ja neporovnam, nemam obe. Ale vic mi chutna kure z remosky nez pecene v nadobe v troube. Totez klasicke buchty. Kazdy ma jine chute, nekomu to pripada stejne, jinemu chutna vic z trouby a dalsimu z remosky. Podobne treba nakrajeni peciva nebo zeleniny do ruznych tvaru. |
Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
16.3.2024 19:15:40
Moje mamka má obě, starou i novou a taky hlasuje pro starou.
|
neznámá | 91073 |
16.3.2024 19:12:02
V pečících skupinách naopak shání ty staré remosky, že pečou lépe.
Dle mého je to jedno. |
Yuki 00,03,07 | 49504 |
16.3.2024 18:05:24
ty starý remosky nemají tak dobrý výsledek jak ty nový, možná to tak netěsní, možná to tak nehřeje, nevím, ale z té nové u našich je to lepší než ze staré hliníkové na chatě,
každopádně výhodou je určitě menší spotřeba než u trouby, přenosnost, použitelnost kdekoliv, kde trouba není, a kde je potřeba vařit pro jednoho nebo dva a nechce se rozehřívat velkou troubu |
breburda71 | 89004 |
16.3.2024 18:05:09
Aleno, mne to prijde z remosky stavnatejsi, pecene brambory jsou z remosky lepsi, ale i kure, pecene maso, delam v ni i lite buchty, hlavne v lete, kdyz nechci vytapet kuchyn troubou..
Delala jsem v remoskach i gulas na jednu velkou akci, misto v hrnci jsem udelala nekolik varek v remoskach a ty jsem slila dohromady, bylo to defacto uplne bez prace... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.