| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

  (?)
 Názory 110 z 85333  [Dalších 85323 >>]
Yuki 00,03,07 49504
16.3.2024 23:11:03
já jsem našim kupovala remosku, když přestala fungovat stará, a pak nějak zničili tu Dolní nádobu, snad to spadlo nebo co a zkřivila se, tak jsem kupovala pečenku a chválí si ji hodně,
je to o zvyku
breburda71 89004
16.3.2024 21:08:36
Tak asi co clovek, to nazor...ale vsichni kolem me si remosku chvali, dala jsem ji tchanovcum a jsou hrozne spokojeni, i kdyz ji puvodne nechteli, ze stejne v tom nebudou varit..~:-D
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
16.3.2024 20:30:52
Já měla remosku vyřazenou z armádní výstroje ~t~ dal mi ji táta, když jsem se odstěhovala na ubytovnu... Bohužel u armády ji používali jako sterilizátor a měla odstraněné okénko a tak jsem k ní nafasovala pokličku ~:-D
Ale pekla výborně, vystačila jsem si s ní a jednou plotýnkou ~:-D
Jenže teď je nás 5, obvykle vařím tak aby zbylo a 8-10 porcí už je lépe dělat v troubě...
A nejlepší kuře je pro mne z trouby pečené na roštu, aby se peklo opravdu ze všech stran a "neplavalo"...
Okolík 129526
16.3.2024 20:27:20
Máme s okénkem i bez, rozdíl nevidím, péče to stejně ~d~ ale po těch xdesitkach let je to sklo skoro neprůhledné ~d~
Alena 129302
16.3.2024 20:08:34
"mne to prijde z remosky stavnatejsi" mne ne, maso se da pect priklopene v troube, odklopit dle potreby, v troube se da vic veci regulovat a dosahnout potrebneho vysledku.
Len 108740
16.3.2024 19:54:32
Stare urcite pecou lepe ten chleba, spodek je vic rozpaleny, v teflonovych je proste ten spodek takovy nijaky.

Ja neporovnam, nemam obe. Ale vic mi chutna kure z remosky nez pecene v nadobe v troube. Totez klasicke buchty. Kazdy ma jine chute, nekomu to pripada stejne, jinemu chutna vic z trouby a dalsimu z remosky. Podobne treba nakrajeni peciva nebo zeleniny do ruznych tvaru.
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
16.3.2024 19:15:40
Moje mamka má obě, starou i novou a taky hlasuje pro starou.
neznámá 91073
16.3.2024 19:12:02
V pečících skupinách naopak shání ty staré remosky, že pečou lépe.
Dle mého je to jedno.
Yuki 00,03,07 49504
16.3.2024 18:05:24
ty starý remosky nemají tak dobrý výsledek jak ty nový, možná to tak netěsní, možná to tak nehřeje, nevím, ale z té nové u našich je to lepší než ze staré hliníkové na chatě,

každopádně výhodou je určitě menší spotřeba než u trouby, přenosnost, použitelnost kdekoliv, kde trouba není, a kde je potřeba vařit pro jednoho nebo dva a nechce se rozehřívat velkou troubu
breburda71 89004
16.3.2024 18:05:09
Aleno, mne to prijde z remosky stavnatejsi, pecene brambory jsou z remosky lepsi, ale i kure, pecene maso, delam v ni i lite buchty, hlavne v lete, kdyz nechci vytapet kuchyn troubou..
Delala jsem v remoskach i gulas na jednu velkou akci, misto v hrnci jsem udelala nekolik varek v remoskach a ty jsem slila dohromady, bylo to defacto uplne bez prace...
 Názory 110 z 85333  [Dalších 85323 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.