31.5.2015 11:16:45 Fren
Re: Tekutý cukr Fruktoza a Steviol glykosidy
ježiš,taková palba různých druhů cukrů,tož to se v tom ted úplně ztrácím.S dovolením se tě budu ted postupně ptát,jo:
1.přírodní nerafinovaný cukr
2. třtinový cukr
3.řepný přírodní cukr
- jedná se o bílé nebo hnědé cukry vlastně?
Jsou normoš k dostání v obchodě nebo alespon ve zdravé výživě?
Já v obchodě vídávám hnědý cukr a pak tam měli tuším hnědý cukr s melasou z Mauricia
Jsou ty hnědé nebo ty co jmenuješ ty třeba zdravější než ten tekutý co mám já?Moc nepeču,a na tu trochu použiju klasiku bílý cukr,stejně ho mám doma asi 3 kg.
Sladit něco a aby to mělo pak nahořklou chut a bylo to poživatelné jen se sebezapřením to fakt nee.
Odpovědět