25.2.2025 18:20:58 TaJ
Re: Komunikace a povídání s puberťáky
Sally, u nás doma nikdy nehrálo rádio ani televize jen tak. Poslouchali jsme hudbu docela hodně - s mamkou klasickou a s tátou taková ta 60.-70.léta apod. Ale pustili jsme si prostě desku, nebo kazetu a poslouchali jsme to, třeba jsme u toho něco dělali, ale pak jsme to zase po nějaké době vypli.
Ani s manželem jsme nikdy nepouštěli rádio, nebo televizi jako kulisu. Doma máme nejradši ticho a jelikož bydlíme v klidné oblasti poblíž přírody, tak zvenku jsou slyšet tak akorát ptáci, milujeme ten klid. Televizi si pustíme, pokud chceme na něco vyloženě koukat. Rádio doma neposloucháme vůbec, v autě jsme ho poslouchali, dokud jsme byli s manželem sami. Syn měl z rádia v autě vždycky takové záchvaty, že jsme si časem odvykli a ani nám to už nechybí. Jinak hudbu si pustím, ale třeba jedno dvě cédéčka, mám spoustu klasiky, ale taky spíš cíleně, k odpočinku, nebo třeba i jako tichou kulisu ke čtení apod. Ale stejně mám nejradši doma ticho. V práci i všude venku mám těch zvuků a hluků kolem sebe dost.
Odpovědět