Kdy u Vašich dětí (zejména u chlapečků by mě to zajímalo) nastal vrchol puberty (myšleno z hlediska těch nejhloupějších nápadů, nejpříšernějsího chování, činů, průšvihů, odmítání povinností a všeho atd...) a jak prožívali (opět zejména chlapci) vstup do plnoletosti? Tím myslím, zda jim to bylo jedno, ve stylu věk je jen číslo, nebo naopak konečně dostali rozum a začali se chovat dospěleji a nebo přesně opačně puberta vyvrcholila či propukla v té nevyšší míře a byli doslova uchváceni tím stavem plnoletosti ??
Vpodstatě mám pocit, že teprve teď je mládě v té nejšílenější pubertě, to jen pořád slýcháme..."já můžu, protože už mi je 18..." nebo naopak "...já nemusím, protože už mi je 18..." No a díky tomu jeho ohromení plnoletostí to je celý tento půlrok jeden velký flám, průšvih, jízda, hádky a z toho jeho přístupu vyplývající důsledky ve studiu atd.,atd...že mám celý ten půlrok chuť ho roztrhnout jako hada
Sice když něco zakážu, tak většinou to nakonec tedy akceptuje, ale s tolika řečmi, že už jsem z toho znavená a nemám sílu čelit jeho zcestné argumentaci, takže už jen čekám, kdy se tedy tahle nejšílenější vlna puberty převalí a mládátko zase dostane rozum...
Jak to máte/měli jste u Vás?
) Vpodstatě, to, co jiní popisovali kolem třeba těch 15 a 16 let věku a teď už se tváří, že jejich dítě z toho vyrostlo, tak to teď nastalo u nás, kdy jsem si naivně myslela, že už mládě má vrchol puberty za sebou, každému jsem líčila, jak to bylo vpohodě a jak je rozumný a naivně si myslela, že s příchodem plnoletosti to bude už jen lepší a lepší a nic mě nemůže už překvapit...hmm, tak holt ne, no

Valašský mikulášský jarmekZlín
Radniční vánoční trhyČeské Budějovice
Adventní víkendČeský Krumlov
Valašská výstava betlémůZlín
Vánoční koncert Chorea BohemicaPraha 3 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.