Gerberko,
tedy pračka ti opravdu vydržela hóóódně dlouho

. Mně "zařvala" po 6 letech, asi i z toho důvodu, že opravdu denně peru, jsem už tak zvyklá - vodu neplatíme, máme svoji ze studny, ale zase je tvrdá, tak se mi asi zanesla pračka. Nic jsem do ní nedávala, to by musely být kvanta přípravku při tom mém praní.
Na tu imunologii je dobře, že jdete, když mu nic nezjistí, jedině dobře a aspoň ti ho pořádně "proklepnou", udělají mu vyšetření na všechno možné včetně klasického krevního obrazu. Naší malé dělali i jestli má protilátky na tetanus a vyšlo jí, že po očkování jich má pořád vysokou hladinu, kontrola za 5-10 let.
Jo, ale mám pro tebe, Gerberko, zprávu o mé sestře - dneska byla na tom plicním a dozvěděla se výsledky krve, jak nám brali, tak si představ, že jí doktorka řekla, že nedávno prodělala černý kašel. Ségra šla do mdlob, ale je fakt, že opravdu o prázdninách šíleně kašlala, úplný záchvaty, do toho jí vyšla i pozitivní také ta mykoplasmata, ale že ten černý kašel i ta mykopl. má přeléčené tím Klacidem, co brala o prázdninách, jenom prostě z krve jí to ukázalo, že tuto infekci nedávno prodělala. To je co???? Ještě, že jsem nechala starší dceru před 2 lety očkovat tím Boostrixem, co mi doporučila naše doktorka, stálo to 800 Kč, ale snad jí to ochránilo. Do školy půjde až v pátek - kvůli sešitům, aby si na víkend vypůjčila od spolužačky, ještě pořád kašle, tak se vyprdneme na zítřek, mají ke všemu odpoledňák a já si pak nechci nic vyčítat.
Mně dneska volala sestra z toho plicního, kam jsem mělla jít zítra, že jim prý v ordinaci bourají stoupačky a přeobjednala mě na 18.10. Jsem opravdu zvědavá, co mně vyleze z té krve. Nás to tedy letos skosilo celou širokou rodinu. To byly prázdniny

- jen po doktorech a v horečkách.
Gerberko, přeju ti dobrou klidnou noc a malému, ať se mu daří zítra už líp.