Ahoj holky,
tak malý už je úplně v pohodě, řádí tady jako vždycky, v noci už žádnou teplotu neměl, já se z toho fakt zblázním

. Samozřejmě že ho budu držet do neděle jenom doma, až v pondělí půjdeme k doktorce. Já to nechápu - že by mu ty atb. tak rychle zabraly?? Ještě včera o půl čtvrté 39C, pak večer 37,5C a teď nic....v krku ho sice ještě bolí, ale normálně jí a pije...
IVČO -
na tom alergu v pondělí nám dr. dokonce říkala, že 3 měsíce po vytržení mandle trvá, než se to v tom těle zase "srovná" a prý nejlepší, když je vytržení někdy v červnu a pak je léto....ale ani to není žádná záruka. Znám holku, jejíž dcerka byla na zákroku právě začátkem června, 3 měsíce byla doma, zdravá jak řípa, a snad po týdnu teď v září ve školce už marodí s průduškama snad až doteď...taky si od toho slibovala, jak to bude super a ono houby...ty děcka z toho musejí asi vyrůst....z těch nemocí..
Jako probiotika malý bere Biopron junior (sáčky rozpuštěné) - vždy v poledne v mezičase mezi braním toho klacidu (ten má po 12ti hodinách)
Ivčo, malý byl ve školce od minulé středy (předtím byl doma týden jakoby s nachlazením, žádná atb. neměl, nic, jenom Spiropent na průdušky), jenomže teď po těch 3 dnech opět v neděli rýma jako hrom, v pondělí nešel, byli jsme na tom alergu a šel včera a hned volali, že v poledne ta horečka...
LIPOO -
ten Klacid máme v tom sirupu, ředila mi to v lékárně a není tam klasická odměrka nebo ta plastová lžička, nýbrž taková injekční stříkačka, do které se požadovaná dávka natáhne. Malý to spolkne úplně bez problémů. Však on ostatně kdykoliv se jedná o nemoc nebo nemocnici či vyšetření, tak je naprosto v pohodě, ale jakmile vleze do školky, tak katastrofa

Na té alergologii v pondělí si bez problémů nechal napíchat ty kožní testy, všichni ho chválí, jak spolupracuje - no, ještě kdyby tak byla lepší ta školka

Lipoo, opisuju si složení těch kapek, zeptám se na to doktorky.
Malý má teď ty míchané bor-efedrinové kapky a zdají se mi absolutně nejlepší ze všech patáků, které kdy jsem mu stříkala do nosu včetně drahýho sterimaru apod. Vydrží max. ten týden a můžou se stříkat i 6x denně. Dneska má nos úplně uvolněný a žádný žlutý nesmrká

.