IVČO,
a od kolika let chodí Kájík do školky?? Od 3 nebo až od 4 let?? A když začal chodit do školky, tak nic takhle za nemoci nechytal?? Byl zdravější?? Právě si říkám, že už měl v září těch 6 let....., že už by se to mohlo s tím věčným maroděním klonit k lepšímu, že??

Bédík měl v červenci teprve 4....tak je vlastně z těch dětí, co tu řešíme nejmladší

a šel do školky ve 3 letech - prvního půlroku úplně dobrý a od ledna to začalo.....
Ivčo, já bych to udělala takhle:
nejdřív bych zavolala do Olomouce na tu imunologii (pochopila jsem, že bydlíte v nějakém menším městě v okolí) a zeptala bych se, jaké mají objednací lhůty a jestli potřebuješ doporučení od tvojí dětské doktorky. Budeš aspoň vědět, jak to tam chodí.....Já jsem se v létě takhle chtěla objednat sama do jedné soukromé ordinace tady v Brně a sestra mi řekla, že ano, že mě objednají, ale že potřebují doporučení dětské doktorky. Dál jsem to tenkrát neřešila - stejně jsme šli na tu mandli, tak jsem vyčkávala, jak to dopadne.
Pokud ti řeknou, že doporučení potřebuješ, tak prostě zajdi za tvou dětskou doktorkou a domluv se s ní - já myslím, že ti ho určitě vystaví, jde jenom o ten papír, o nic jiného a Bédík tam měl myslím napsaný něco jako "opakující se ZHCD (to jsou záněty horních cest dýchacích - jsem teda sama pochopila tu zkratku), záněty průdušek, AT" a hotovo.
Právě že na tom alergu+imunologii udělají Kájíkovi ty kožní testy + tu krev, ze které se dá zjistit hodně o imunitě (i když to teda dýl trvá - výsledky myslím bývají až za 3 týdny od odběru), ale aspoň budeš s tou alergoložkou mluvit - pokud je dobrá, bude se vám opravdu věnovat - já tam byla s Bédíkem snad 2 hodiny, ptala se mě úplně na všechno - kde bydlíme, z čeho je domek postaven, nemoci kompletně od novorozeneckého věku všechny jaké měl, jak trávíme volný čas, jestli mívá dýchací potíže a kdy.... prostě bylo to velice obšírné. Byla jsem ráda, protože jsem měla obavu, že to u ní půjde jak na běžícím páse, ale byla jsem mile překvapena.
A právě než budou hotové výsledky té krve (to u nás bude až tak začátkem ledna), tak už odteď Bédíkovi nasadila ten Broncho-vaxom (2 balení - kúra na 3 měsíce), Aerius na noc (dneska jsem s tím začala) a ten Avamys (ale ten vyloženě na rýmu).
Však uvidíš, hlavně aby se zase dostal tady z tohodle marodění, viď??
Příští týden máš ošetřovačku nebo se střídáte s manželem??