Gerberko,
já už jsem tu mandli definitivně zavrhla - hlavně po tom, co mi říkala naše doktorka (ta mladší), že měla syna po zápalu plic a dala mu 6 týdnu po zápalu, když už si myslela, že je úplně zdravý, operovat oči a on zkolaboval na sále a museli ho několikrát oživovat. Příčinou byly ty plíce. Naoko se to tvářilo, že už je to dobrý, ale nebylo. Doktorka říkala, že když slyšela pak od toho doktora z nemocnice, co u toho syna všechno nastalo, že myslela, že zešílí.
Víš, já si pořád říkám, že když malé už bude za chvíli 7, že už se jí ta mandle bude zmenšovat a na ten zákrok určitě nepůjdeme. Kvůli tomu zápalu plic, co prodělala letos už dvakrát - na jaře a v létě. Ty plíce prostě pořád nejsou "ono", pořád to v ní sem-tam v noci píská, já si to nerisknu dávat jí tu narkózu, mám pořád v uších ta slova od naší doktorky s tím jejím synem.
Možná, že to dělá ta mandle, možná, že je to i nějaká alergie, protože to má až teď po té nemoci, dřív to neměla.
Mně je právě divný, že dobrala ty Bendovy kapky, rýma úplně zmizela, ale nos nesplasknul, tak fakt nevím. Zítra se na to půjdu zeptat a hlavně pro nějaké kapky. A taky musím přeobjednat starší dceru na očkování proti rakovině děložního čípku, má jít ve čtvrtek na poslední - 3. injekci, ale je po nemoci, tak bych to chtěla alespoň o 14 dní odložit. Snad to nebude problém.
Jo, jsou to pořád starosti.
Jinak starší dcera přijela dneska z té výstavy, jak byli se školou v rámci projektových dnů, tak říkala, že to bylo nádherný (byli na výstavě šatů Blanky Matragi v Obecním domě v Praze), nesmělo se tam fotit, ale dcera neodolala a vyfotila si šaty za 2,5 milionu, prej nádherný. Nejlevnější tam stály 50 tisíc.
Tak to jenom pro zajímavost na dobrou noc. Držím palce, ať se dobře vyspíte, já doufám, že u nás bude taky klidná noc.