Re: pro holky :-)
Lipoo, já se právě taky bála toho meningokoka, ale doktorka se na ni v úterý dívala, zkoušela jí zvedat hlavu na prsa a svítit do očí a říkala, že tady je to v pořádku. Noc jsme měly strašnou, teplota byla už nad 40, dál jsem to neměřila, protože dcera blouznila, dávala jsem jí zábaly a otírala octem nohy a ruce. Nakonec jsme to s vypětím sil ustáli na 38,5 (zábal+otírání octem+Paralen+Nurofen-koňské dávky). Usínala s 38,5, prej jí bolí na prsou, kašle, ze zoufalství jsem v noci chtěla volat sanitku, ale moje máma se bála, že by ji určitě odvezli do nemocnice a že co s ní v noci tam, že bychom jí ještě ublížily. Tak jsme u ní seděly v pokojíčku, pak už dcera nechtěla, abychom tam byly, že chce spát, nechala jsem otevřené dveře, abych ji slyšela a celou noc jsem jí po hodinách chodila kontrolovat. Ráno v půl pátý zase 38,7, tak jsem jí dala Nuforen a za půl hodiny Paralen a kleslo jí to a teď se měřila a zatím je bez teploty. Ale to včera ráno byla taky. Včera jí to začala během dopoledne stoupat. Když se jí to zase do oběda vyhoupne přes 38, tak s ní ještě zajdu k doktorce. Holky strašně se o ni bojím, takhle zbědovanou jsem jí ještě neviděla. Držte nám palce. A taky trnu, aby to zase nechytla ta malá.

Odpovědět