Ahoj,
IVČO -
prosím, zalistuj včerejšíma příspěvkama tady na diskuzi, včera jsem tu trochu psala, jak jsem to malému vysvětlovala, že půjde na tu operaci - hlavně klid, žádné nervačení

, jako bych mluvila o nějaké všední záležitosti - že mu musí v nemocnici vyndat mandličku, že tam půjde ráno "jako do školky", že tam bude spinkat a dostane puding atd. atd.. On se potom i sám ptal, tak jsem mu to pořád dokolečka omílala - fakt jsem to včera psala, zalistuj zpátky!!!! Výhodou bylo (a bude i u tvého synka), že chodí do školky = je zvyklý na určité odloučení od blízkých....
TO ZVLÁDNETE!!! Prosím tě, víš, jak jsem se bála já??? Vždyť jsem to furt psala dokolečka a zvažovala, jestli jít nebo nejít a do poslední chvíle jsem myslela, že nepůjdeme, 4 měsíce jsme byli objednaní, takže "na přemýšlení" bylo času dost.....A byla jsem absolutně bez zkušeností - starší syn - díkybohu dosud - nikdy v nemocnici nebyl, takže jsem si to vůbec nedovedla představit. No a vidíš, já takový strašpytel jsme to zvládli, malý v pohodě, ani nezabrečel, když jsme ho tam oblíkali do pyžamka, a sestra ho brala za ručku, byl fakt dobrý. Potom ho nic nebolelo, neměl teplotu, krvácení - nic takového. Trošičku ho bolelo v krčku, ale snad jenom ten druhý den, 3 dny byl poctivě jenom doma, pak jsme už šli ven.
Ale nespěchej potom s dáním do školky - rekonvalescence je teda týden, ale my ho nechali 14 dnů (byl v tom ten státní svátek, tak se to tak svezlo dohromady to volno)
Výborně, že se malý z toho teď dostal.
Kdy na to přesně máte jít?? Někdy po dvacátým říjnu??
DOJANKO,

. SOUCÍTÍM!!!!
Nejdůležitější je, že jste to zachytili včas - už poučeni, že jste to měly obě dvě mladší dcerkou - hlavní, že už má ten Klacid. Budou jí dělat taky odběry krve na potvrzení/vyloučení té infekce???