Výživa a rakovina
Insulo, také jsem nikdy nekouřila, neholdovala alkoholu, řídila se klasickou stravou výživou, nikdo v naší rodině rakovinu nikdy neměl - a já rakovinu dostala ve 24 letech. K rakovině je mnoho spouštěcích faktorů, obrovskou roli umí sehrát například stres. Nicméně se nikdy nedovím, jestli by se přemnožení rakovinných buněk nezabránilo, kdybych se odjakživa stravovala podle krevní skupiny. Jde totiž o tak významné posílení imunitního systému, že mnohým chorobám, i těm nejvážnějším, se tělo dokáže daleko lépe postavit a také jim předejít. Klasická zdravá strava mi v životě bohužel nepomohla vůbec k ničemu, s touto výživou mám šanci, že se mi rakovina už nevrátí. Svoje děti proto také budu stravovat výhradně podle krevní skupiny - zdědí ode mě gen pro rakovinu, ale jestli se v průběhu jejich života aktivuje nebo ne, záleží na tom, jak bude ovlivněn jejich imunitní systém. A výživa hraje vedle kouření, alkoholu, znečistěného prostředí apod. jednu z nejvýraznějších rolí. Proto mám v této otázce jasno a když se mi fungování této výživy potvrdilo v mnoha oblastech souvisejících se správným fungováním organizmu, nemám důvod pochybovat, že se touto výživou podaří zabránit dalšímu vzniku rakoviny u mě i mojich dětí. Přála bych to i všem ostatním!
Odpovědět