Re: Taky prosím
Základem společného vaření je označení si všech společných prospěšných a neutrálních potravin. Z těch se vychází a vaří na různé způsoby. Dále se dle chuti členů domácnosti můžou uvařit 2 přílohy k hlavnímu jídlu (pro někoho rýži, pro dalšího brambory), zabere to jen pár minut a kastrůlek navíc. To samé maso, budete třeba dělat dušené na zelenině, pro A+AB uděláte dušené krůtí nebo kuřecí(s hráškem, kostičkami mrkve, petržele, celeru...), nulce dopřejete v papiňáku to samé jídlo jen s hovězím a přidáte jí tam nakrájenou červenou papriku. Mléko při vaření používáte buď pro všechny společné rýžové nebo sojové (neznamená, že abečko si nemůže popíjet v průběhu dne i nízkotučné kravské). Společná mouka je pro všechny u Vás špaldová bílá nebo špaldová celozrnná, nebo např. ovesné vločky, kterými můžete zachušťovat omáčky, dušené zeleniny atd. Nebo nulce upečete menší moučník ze špaldovky, pro A+AB na větším plechu z klasické bílé pšeničné mouky. Všichni máte společný 100% žitný chléb, A+AB si může kupovat bílé pšeničné rohlíky, 0 Vám bude vděčná za upečení bílých špaldových rohlíků nebo pletýnek. A tak dále. :o)
Odpovědět