| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

18.6.2015 12:46:34 ALL

Re: Salko do medovníku - vařit, nebo nevařit?

Chci to dělat předem, medovník prý má být rozleželý, takže delší trvanlivost je lepší. Díky za tip na Karamelo, to neznám. Kde se dá koupit? Pro mne je dostupná Billa, Albert a Lidl.
Ještě jsem někde četla tip na ruské "salko" "Varjonka".
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Salko do medovníku ALL 18.6.2015 8:47
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... dlaždička 18.6.2015 9:14
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... neznámá 18.6.2015 9:29
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Lenka Pražanda 18.6.2015 10:37
**Re: Salko do medovníku - vařit, nebo... zerat 18.6.2015 10:45
***Re: Salko do medovníku - vařit, ne... Lenka Pražanda 18.6.2015 10:51
***Re: Salko do medovníku - vařit, ne... ALL 18.6.2015 12:46
****Re: Salko do medovníku - vařit, ... zerat 18.6.2015 12:56
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Vanka 18.6.2015 13:53
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Sabika a ďáblové 19.6.2015 10:8

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.