| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

18.6.2015 10:51:19 Lenka Pražanda

Re: Salko do medovníku - vařit, nebo nevařit?

Trvanlivost - to je pravda. Je to krém jako na klasický dort, takže se s tím také tak musí zacházet. Zase je perfektně rozleželý do druhého dne. Nemusí se 3 dny čekat. Tím pádem to vyjde na stejno. Ovšem, nikomu to nevnucuji, je to jen můj názor ~t~
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Salko do medovníku ALL 18.6.2015 8:47
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... dlaždička 18.6.2015 9:14
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... neznámá 18.6.2015 9:29
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Lenka Pražanda 18.6.2015 10:37
**Re: Salko do medovníku - vařit, nebo... zerat 18.6.2015 10:45
***Re: Salko do medovníku - vařit, ne... Lenka Pražanda 18.6.2015 10:51
***Re: Salko do medovníku - vařit, ne... ALL 18.6.2015 12:46
****Re: Salko do medovníku - vařit, ... zerat 18.6.2015 12:56
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Vanka 18.6.2015 13:53
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Sabika a ďáblové 19.6.2015 10:8

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.