| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

18.6.2015 10:37:58 Lenka Pražanda

Re: Salko do medovníku - vařit, nebo nevařit?

V receptu je uvedené karamelové Salko. Takže buď to uděláš jednoduše a koupíš karamelové, nebo koupíš normální, které musíš uvařit, aby zkaramelizovalo. ~;)
Někdo dělá světlý krém z obyč. Salka. Ale to je takové nijaké. ~d~
Na mě je tento krém nepoživatelně sladký. Místo Salka připravím karamelový pudink. ~z~
Odpovědět
Průběh diskuze (10 názorů)
Téma: Salko do medovníku ALL 18.6.2015 8:47
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... dlaždička 18.6.2015 9:14
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... neznámá 18.6.2015 9:29
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Lenka Pražanda 18.6.2015 10:37
**Re: Salko do medovníku - vařit, nebo... zerat 18.6.2015 10:45
***Re: Salko do medovníku - vařit, ne... Lenka Pražanda 18.6.2015 10:51
***Re: Salko do medovníku - vařit, ne... ALL 18.6.2015 12:46
****Re: Salko do medovníku - vařit, ... zerat 18.6.2015 12:56
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Vanka 18.6.2015 13:53
*Re: Salko do medovníku - vařit, nebo n... Sabika a ďáblové 19.6.2015 10:8

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.