18.12.2013 13:05:32 Anni&Annika
Re: hovězí, jelení, daňčí
ja to delam i na bufet
![~t~](/g/s/20.gif)
....kdyz mame navstevu, mame u nas vzdycky tolik lidi a ja proste neumim uvarit jednoduse
![~8~](/g/s/37.gif)
...ale ja zvladam dobre
![~;)](/g/s/2.gif)
ale teda na bufet....ten divocak je bez problemu. Delam ho v troube, mam vzdycky hodne masa a jako priloha kapusticky a zeli, to je taky na bufet a ty chlupate knedliky, ty se taky chvili udrzi teple
![~;)](/g/s/2.gif)
JInak jsem nepostrehla jaky bufet, ale jestli bufet, naposledy jsem mela uzene ryby /vseho druhu/ a k lossosu jsem udelala domaci kren se slehackou, domaci maslo a domaci chleb. K tomu nejaky salat, misa gulase /taktez muze byt z divocaka/, varena vajicka s kaviarem atd...atd...
Odpovědět