6.6.2011 21:24:01 Delete
Re: Lékařka jako pacient
Tak to já to zažila. Třeba když jsem přijela do nemocnice s šestnáctiměsíční dcerkou, která vzala starší sestře kousek jablka a zakuckala se a pak několik hodin nechtěla jíst ani pít, tak jsme jeli na doporučení naší pediatričky pro jistotu na kontrolu.
V autě si pak už malá lahvičku vzala a já byla ráda, že pije, dokonce jsme uvažovali, že už k doktoru ani nepůjdeme, že je OK, ale byli jsme na cestě, tak jsme dojeli.
Na recepci jsme řekli, co se stalo a od té chvíle...nejprve na nás naběhla sestra, dcerce vyrvala flašku z ruky a nás seřvala, jak to, že pije, že půjde na sál (to vše ještě před vyšetřením, jen po našem sdělení na recepci). Pak hodiny čekání v čekárně, zákaz pití a jídla (k tomu ještě druhé dvojče). Vstup do ordinace a bez pozdravu seřvák od doktorky (bez možnosti promluvit), že dětem do tří let se jablko vůbec nemá dávat, jen nastrouhané.
Pak koukli do krku, nechali zkontrolovat pediatrem a i když oba lékaři (ORL i pediatr) prohlásili, že je dítě v pořádku, další hodinu nesměla dostat ani napít, dokud nám to nedali písemně

.
Odpovědět