2.11.2016 9:29:07 TaJ
Re: obědy do krabičky - tipy a recepty
Magrato, já jsem si spoustu let nosila oběd v krabičce do práce, taky jsme měli mikrovlnku....nosila jsem si tam prakticky všechno - rizoto, řízek s kaší, kuře s nádivkou a bramborem, omáčky s rýží, s těstovinami i knedlíky (ty jsem si tedy na cestu dávala zvlášť do sáčku a přidala je až při ohřívání, aby to nebylo rozblemcané), palačinky, zapečené těstoviny s čímkoli, žemlovku, prostě cokoli....nebo na studeno - těstovinový salát, nebo nějaký zeleninový a k tomu pečivo....Děláme každý den teplou večeři a při vaření už rovnou počítáme, aby zbyla ta porce na druhý den do práce...v mikrovlnce se dá ohřát téměř cokoli - kromě takových věcí jako hranolky, nebo nějaké minutky apod...
Odpovědět