| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Júúú, podnikatelka

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 63 [Dalších 43 >>]
Lassie66
23.11.2009 8:25:56
Lído, to je pravda, ale takhle se to počítat nedá, pokud potřebuješ přívýdělek. Jistý příjem to je a pokud to dotyčnou baví, pak je to lepší, než nic.
23.11.2009 8:17:36
Lassie, ani na Fler. Takovéhle věci se tam prodávají za naprosto směšné ceny - pokud si spočteš, kolik času strávíš výrobou. ~Rv
Lassie66
23.11.2009 8:13:22
Brebino, zkus je dát na Fler. Lidé tam víc ocení hodnotu ručně dělané věci.
23.11.2009 8:07:06
Brebino, zkoušela sis spočítat, kolik si tím háčkováním vyděláš??? Při cenách na MMB to nejspíš nevyjde ani na minimální mzdu. Bohužel, ruční práce se u nás většinou silně podceňuje, i proto, že spousta lidí je ochotná prodávat za pakatel. ~Rv
Brebina, E+M
23.11.2009 7:41:45
Taky se snažím, háčkuju dětské čepičky a prodávám na MMB
Brebina, E+M
23.11.2009 7:41:00
Ahojky Žlababo,
tvá kniha je vážně úžasná!!
Přečetla jsem ji za dva dny a tady v Janských lázních několik dalších maminek a moc ji chválily.
Doporučuju všem maminkám, které mají i nemají postižené dítě, v mnoha situacích jsem se naprosto našla, prostě krásná kniha ze života!!!

Do podnikání ti přeju hodně štěstí, ať se ti daří!!
23.11.2009 7:04:22
Teprve teď jsem si přečetla příspěvky k článku Žlababy a opravdu koukám, kolik je tady schopných "podnikatelek".
Strachuju se tady o nějaké účto, když je tady maminka, která tohle ovládá a živí se tím, je tady maminka, která šije a marně přemýšlím, komu zadat zakázku na výrobu speciálních tašek. Tak myslím, že by bylo super, kdybych nechala přivydělat nějakou maminku, která to potřebuje, než nějakou velkou mě neznámou firmu.
Takže pokud mi mi někdo chtěl pomoci s tím účetnictvím, nebo měl zájem o to šití, tak mi můžete holky písnout na:
piktik.havirov@seznam.cz
nebo se mrknout na:
http://piktik.eshop-zdarma.cz/

tam jsou taky kontakty na mě.
23.11.2009 6:38:36
Žlababo zdravím, přemýšlím, jestli jsi náhodou nepsala tenhle příspěvek spíše o tom, jak jsme začínali s podnikáním u nás doma. S tím rozdílem, že já nemám ještě ani to razítko. A taky s tím, že mě začíná strašit účetnictví. Jako malopodnikatelka, bez finančních prostředků navíc, bych si ho nejraději udělala sama, ale k tomu mi zas chybí jakékoli zkušenosti s účetnictvím. :)))
U nás byly začátky ještě krušnější, nejen že lednička zela prázdnotou, ale už jsem nad ní stála s pocitem, že jelikož je doma zbytečná, hodím ji asi do frcu. Díky podnikání mi totiž jako matce samoživitelce, která je odkázaná jen a jen na soc. dávky natolik tyhle penízky zkrouhly, že jsem skončila poprvé v životě i na "hmotce". Tam ale taky nikoho nezajímají skutečné příjmy. Započítají vám takové výdělky, že mít tolik ve skutečnosti, tak to auto na leasing klidně beru. Skutečnost nikoho nezajímá.
Systém řádně trestá matky samoživitelky, které ne vlastní vinou, ale z toho důvodu, že musí pečovat o postižené dítě, nemohou chodit do práce a žijí ze soc. dávek. Představa, že si přivyděláte 2 - 3 tisíce měsíčně je naivní.
Jak to dopadlo u nás? Živnostenský list jsem zrušila a pořídil si ho někdo mě hodně blízký a já můžu dál dělat práci, která je snad někomu užitečná a pomáhá dalším postiženým dětem, jejich rodičům i učitelům. A můžu to dělat téměř za náklady a nemusím prodávat za dvojnásobek, abych vytáhla peníze z rodičů postižených dětí.
Kdybych věděla ale už dříve, jak mě bude stát trestat, asi bych si rozmyslela, jestli do toho půjdu.
Nic, jdu si objednat to razítko.
Katrina
22.11.2009 22:15:15
tak proc se nevratis do skoly ucit?Je tam jisty-i kdyz nizky prijem,ale hodne volneho casu,zvlast kdyz jsou deti,tak se to hodi(prazdniny)
22.11.2009 14:04:31
Petro, stránky se mi vcelku líbí, grafika jednoduchá a zajímavá. Jen si mysllím, že je tam příliš mnoho textu. Je lepší méně výstižného textu než mnoho omáčky. Taky máš radši na talíři kus kvalitního masa než kousíček plovoucí v omáčce či tuku? Je to stejný princip. Jinak dobrý, a Tvé kalendáře určitě zvážím. Ať se Ti daří!! Jankka J.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 63 [Dalších 43 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.