| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku S dětmi se člověk nikdy nenudí

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2125 z 25 
12.6.2008 11:13:10
Omlouvám se. Tu Bibli mi to připomnělo příliš.
12.6.2008 11:08:49
Ta hláška mě naprosto odrovnala:-)) Jinak - článek super. Celou dobu jsem čekal, co se stane. A uznávám, že pocuchané Clio je síla - já svého času skončil Felicií ve stromě. Zabočil jsem trochu víc než bylo třeba, řítil jsem se proti stromu, který, zdržuje se na stejném místě už nějakých osmdesát let, neviděl důvod, aby uhnul. Strom dodneška přežil, auto se opravilo...ale moc hezky mi nebylo.
Lituju i Bětku - musel to pro ni být šok
Přeju více hezých zážitků a méně katastrof. A užijte si roli svatebního otce.
mopika
  • 
12.6.2008 10:09:06
Už vím, proč mě učila mamka jezdit na letištní dráze :) Je fakt, že i ta mi byla tenkrát na otočení malá a vletěla jsem do trávníku :)
Mlada
12.6.2008 9:01:32
Pane Nágle, čtu vás ráda.

Příhoda s autem mi připomněla podobnou historku z naší rodiny. Vlastnila jsem poměrně čerstvě řidičský průkaz a děda mě nechal řídit do Sběrny se starým papírem. Pak jsme jeli "trénovat" couvání či cosi podobného na parkoviště u krytého bazénu. Nevím, jak dědu napadlo posadit za volant mého (patnáctiletého) bratra. Já odmítla v autě jen sedět, a tak jsem zvenku sledovala, jak se auto rozjelo a řítilo proti zdi. Místa tam bylo naštěstí dost, na trávníku se dědovi konečně podařilo strhnout volant. Cestou přejeli jen tyč čouhající z trávníku (která na autě způsobila jen "menší" škodu asi 7tis Kč - před 15 lety). Několik dalších let tvrdil děda babičce, že řídil on :)
VítězSlávek
12.6.2008 8:42:04
V organizaci dnešního dopoledne objevila se chvilka na kafe, jak známo ke kávě patří buď klábosení s družkou životní nebo přáteli - obojí mám daleko, takže nezbývá než použít další variantu: ke kávě patří dobré počtení. Místo tiskovin spouštím prohlížeč a www.rodina.cz. Titulek "S dětmi se člověk nenudí" lákal a já jsem po pár řádcích poznal autora podle stylu vyprávění :o) Hezky se četlo, díky. "S dětmi se člověk nenudí" - to rozhodně nenudí, já někdy používám termín "máme veselý barák". Tím nemyslím naši nemovitost, která se vytrvale dožaduje řemeslných rukou a vytrvalých investic, ale její osazenstvo. Občas mi vyvstane na mysl jiný z výroků Luboše Nágla: "Děti jsou jakousi zvláštní směsí trvalého štěstí a malých domácích katastrof." Úžasně trefné! Člověk si přes všechny problémy a starosti uvědomí, jak úžasný dar je rodina.
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2125 z 25 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.