| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Symboly svatebního dne

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 309 [Dalších 269 >>]
a
  • 
31.7.2006 14:17:18
to tu vestu preberate v stovke mailov? DEESSSSSSSSSSSSSSSSS
  • 
27.7.2006 10:51:10
ahoj Helenko, chtěla jsem tě poprosit, zda by jsi mi neposlala jako inspiraci ty tvoje svatební noviny. naše rodiny se ještě ( bohužel nebyl čas :) ) po devíti letech neznají a mám strach aby se tam nenudili a nekoukali na sebe ....no prostě ty noviny si myslím že by pomohli. díky.
26.7.2006 13:24:25
Ahoj Luci,tak co je s tebou ja ti uz na mail psala a ty porad nic,mas se ???Co miminko????Ja musim najit jeste jednou tu mailovou adresu co jsi mi psala a kontaktovat te znovu,pokud nebudes rychlejsi.Tak zatim.Mej se hezky.
26.7.2006 13:24:23
Ahoj Luci,tak co je s tebou ja ti uz na mail psala a ty porad nic,mas se ???Co miminko????Ja musim najit jeste jednou tu mailovou adresu co jsi mi psala a kontaktovat te znovu,pokud nebudes rychlejsi.Tak zatim.Mej se hezky.
Elka12
  • 
18.7.2006 10:11:46
Ahoj,

pises ako zabavit svadobnych hosti, mile zienky poradte mi, ja mam ten problem, ze na vlastnej svadbe budem iba za figurku. Rodicia mi nedovolia hovorit absolutne do nicoho, Idu robit velku svadbu povodne tam malo byt 50 ludi a nakoniec to vyzera na stovku a to vacsina je z nasej strany.Podotykam,ze polovicu tych hosti som niekolko rokov ani nevidela a ani nic o nich neviem. Absolutne neberu na vedomie ani jeden moj nazor. Mojmu nastavajucemu sa to tiez vobec nepaci, chceli sme mat peknu malu svadbu ale nakonie... totto cudo. Som z toho nervozna, chce sa mi plakat a odletiet niekam daleko a tam sa tajne zosobasit. Stale som si myslela, ze to bude najkrajsi den v mojom zivote ale namiesto toho to bude jeden velky cirkus. Ako sa mam k tomu postavit?
  • 
10.7.2006 22:14:28
Milá neznámá,
chtěli bychom tě s přítelem požádat jestli bys nebyla natolik laskava a nezaslala jsi nám editovatelnou formu tvých svatebních novin. rádi bychom ji použili na naší vlastní svatbě. předem tisícerééééé díky, míša a pavlík
Alena ,dcera 3,5let
  • 
24.6.2006 15:50:29
Ahoj Luci,psala jsem ti na tvuj email,ale jeste si se tam asi nedostala,jak se porad mas???Jste v poradku??Co brisko,roste??Tak si to pekne uzivej a kdyz tak napis pokud budes chtit a mit cas,a pokud bys uz nenapsala at se ti vse vydari jak si prejes a narodi se Vam krasne a hlavne zdrave miminko,ktere Vam bude delat jen samou radost.Mej se krasne a davej pozor jak na miminko tak sama na sebe.Preji hodne stesti.
tom
  • 
23.6.2006 18:34:22
Ahoj, souhlasím s tebou, na věku zas tak nezáleží pokud to není zase nějaký markantní rozdíl, nejdůležitější je láska a zdraví.
Lucka
  • 
15.6.2006 13:55:41
Ahoj Alenko tak vidíš já ti říkala, že to bude v pohodě. Já jsem taky přemýšlela než jsem jela šaty vrátit jestli si je ještě nemám obléct, ale na konec jsem je vrátila, ikdyž nerada. Teť už nám zůstanou jen krásné vzpomínky a fotky. Já jsem taky říkala, že bych se vdávala každý rok jednou samozřejmě za stejnýho manžela, ale ta atmosféra je prostě nepopsatelná. Nám se daří fajn, bříško roste a když je tak krásné počasí celé odpoledne trávím venku. Tak se měj krásně mladá paní a jestli mi budeš chtít napsat nebo poslat fotečku tak tady je můj e-mail: lcs@centrum.cz
Alena ,dcera 3,5let
  • 
14.6.2006 20:09:32
Ahoj Luci,svatba byla tak nadherna,ze se o tom da stezi psat,ale mela jsi pravdu,vse ze me dost rychle spadlo,sice se vyskytly nejake potize,ale zvladla jsem to i diky memu novomanzeli,ktery mi byl v tento velky a krasny den velkou oporou,i nase dcera si to pekne uzila,meli jsme sice nepekne pocasi,ale to netrvalo cely den,a tak jsme si to uzili i v prirode,meli jsme to v krasnem parku a vse se vydarilo.Ted uz je vse zase v normalu,az na to vyrizovani na uradech,ale mala chodi do skolky tak to zvladam celkem v pohode.Co ty jak se ti vede??Uz je VAM lepe??Mockrat ti dekuji za blahoprani,moc me potesilo a mile pekvapilo,ze jsi na me nezapomnela.Tak ze je uz ze me pani ,ale je mi tak trochu lito,ze uz si tak krasne saty nikdy neoblecu,bolelo me to uz hmed na druhy den rano,kdyz jsem je videla viset,tak jsme to se svagrovou oplakali,jako loni po jeji svatbe...
No co vic napsat,jen tolik ze ti moc diky za tva slova,podrzeli me nad veci a vyslo to jak si rikala,teda psala.Tak se mi zase ozvi pokud budes mit cas a par minut mi venovat.Davej na sebe pozor a preji ti krasny den
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 309 [Dalších 269 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.