13.4.2003 17:33:18 Julie, Annabelle 16. mesicu
Re: Skolka
Sally,
DIK:-) Ty mne dost znas a tak presne vis, jak jsem to s tou navstevou skolky 2x tydne myslela... Prosim nevsimej si "Zname" - ja presne vim o koho jde. Je to jedna zakomplexovana nestastna osubka:-( To vis, ma problemy a proto to si je tady na nas (hlavne na mne) kompenzuje... Ja tyto "chudinky" nepochopim. Kdyz je nekdo nestastny, tak se ma zamyslet nad sebou a delat vse proto, aby byl stastny. Ale dik za zastani...:-) Jak rikam: kazdy je sveho osudu strujce!!!
Marcelo,
Vis ono zalezi jake zarizeni mas na mysli. Ja chci dat dcerku do soukrome skolky, kde na 12 deti jsou 2 kvalifikovane ucitelky. Deti jsou vsechny stejne stare. Skolka ma areal u vnitr - kryte detske hriste, mistnost na malovani, bazen a to same i venku... Ja bych tam dala dcerku jenom na 2x 3 hod. Pokazde je dopredu vymezeno "cim se ty 3 hodiny budou zabyvat". Maji tam pravidelne manaskove divadlo atd... Kdyz jsem se tam byla podivat, tak to na mne pusobilo dost dobre. Legrace byla, ze ucitelka, jez by se starala o moji holcicku, dokonce bydli v nasi ctvrti. Rekla bych, ze zeny, jez tam pracuji jako ucitelky (zadneho muze jsem tam nevidela), tak jsou zeny z velice dobre financne situovanych rodin a pracuji tam z detma proto, jelikoz je to bavi a nechteji jenom sedet doma - kdyz uz jejich deti jsou treba ve skole.
Diky za doporuceni knihy. Musim ale nesouhlasit s tim, ze jakekoliv instituce jsou pro temer 2 lete ditko nutne zlo. Nasi dcerce se ve skolce velmi libilo. Mas ale pravdu, ze kdo vi, jak bude zvladat odlouceni ode mne... proto jsem rikala, ze kdyby to nezvladla, tak skolku odlozime. A jeste se musim verejne priznat, ze pro mne bude prijemne mit 2x tydne alespon 3 hodiny volno. Nevim proc bych se mela stydet za to, ze si treba rada pujdu do Fitka, zaplavat a nebo sama nakoupit. Vzdyt zena neni jenom matka..
Odpovědět