Re: Tak o vsem!
Ahoj holky, tedy ted mi to vrta hlavou, jak je to s tou skolou. Budu se na to muset zeptat. Tady v La Porte jsou jenom dve zakladky a tu jednu mame od baraku asi 5 minut[pry je dobra] a tak me ani nenapadlo, ze by mela Eliska casem chodit nekam jinam. Jinak skola podle toho, jak je dobra ctvt. No ja nevim, ale tady to nase mestecko je asi tak malinkate, ze mi pripada, ze i ti lidi jsou tu tak dost namichani. Samozrejme bliz k centru[nebo spis k hlavni silnici, ktera je tu neco jako namesticko] bydli vic takova ta spodina v pronajatych barakach, ktere jsou v silenem stavu.A ta nase ctvrt, domecky celkem pekne, udrzovane, samozrejme vyjimka se najde, ale za nasi zahradou se vloni dostavela kruhova ulic s peknymi domky a na druhe strane si ted dokoncuje domek pravnik. Tak nevim...
Ja uz jsem se pomalu taky ohlizela po nejake skolce, ale zatim se mi libil program pouze jedne a bylo tam i dost cisto. Neni to skolka jako takova, spis je tam program pro deti: pro dvoulete-2xtydne 3 hodiny, pro trilete 3x a pro ctyrlete 4x tydne.Po novem roku bych chtela, aby Eliska uz zacla nekam chodit mezi deti a taky kde je nejaky program. Jinak az se nam narodi to male, tak ji dam obcas asi na hlidani, abych ty zacatky nejak prezila. Tam je to uplne bez problemu, protoze hlidaci pani u ktere je pres den dost deti bydli naproti nas, takze kdyz Eliska vyjde z nasich dveri a pujde rovne za nosem , tak dojde k ni-PARAAADA!!! Kdyz ji budu chtit dat na hlidani, tak ji nemusim ani nijak oblikat, decko vezmu do naruce zabalim do deky a prenesu pres silnic a kdyz si ssebou vezmu chuvicku[takovou tu vysilacku], tak nebudu muset ani to male tahat z baraku ven.
Ted ma byt u nas uz pekne pocasi, tak doufam, ze to vyjde. Manzel se chce konecne pustit do kopani dvorku a jak se opravi dvorek, tak hura na vnitrky domu. Mela jsem strach z toho, jak nam potom ta prace pujde rychle od ruky, ale ted kdyz vidim, jak se u kamaradky predelava koupelna a dela jim to firma, tak si myslim, ze my budeme rychlejsi! My kdyz jsme v CR delali 2 koupelny, tak to trvalo dva tydny[a to se musi vsechno vyzdit, oblozit kachlikama...]. U ni jsou uz pres dva mesice a pored to neni hotove. Kdyz jsem u ni byla naposledy pred 14 dny, tak to co tam nebylo dodelane byla podle me prace na dva dny[maximalne] a ona mi vcera rekla , ze mozna jeste tak tyden nebo dva!!! Doufam, ze aspon vysledek bude stat za to.
Tak ja koncim, preji vam pekny vikend. Ahoj Gabina.
PS: Jak se tady slavi Velikonoce taky poradne nevim, pry deti hledaji vajicka pozahrade a davaji se detem darky[asi jo, vzhledem k tomu, co je v obchodech darkovych kosu pro deti]. Vajicka asi barvit nejaka budu, ale mozna jenom prirodni barvou[slupky z cibule, trava]. Na velikonocniho beranka nemam formu, ale urcite neco upecu.
Odpovědět