10.4.2003 23:35:03 Tulipka-20 t.
Snih ??!!
Sakra,kde se to tu bere?Ja uz mela,tak plazovou naladu,ze jsem se pritele donutila,aby zabukoval dovolenou,i kdyz jsem letos zadnou neplanovala.
Tak jsem vam holky zase byla na ultrazvuku a tentokrat mi to mimco nahrali na videokazetu.Co si myslite,ze je ted muj hlavni program v TV :))
Delali mi k tomu mereni a trosku mi to tehotenstvi urychlili.Misto v Zari bych mela rodit uz v Srpnu.Asi o 3 tydny drive.Kdyz to pujde timto tempem,tak se mi to bude zamlouvat.
Dalsi radostna zprava byla pro pritele a to ,ze to bude kluk.Uz ted je to peknej rostak,protoze na me, v tom videu,vyplazuje jazyk.Pry se mam na co tesit.
Ja se teda moc nestehuji,zato driv jsem porad jezdila do Cech.MOc se mi styskalo.Jezdila jsem skoro kazdy mesic a byly i doby,kdy jsem kufr ani nevybalovala.Mama mi rikala,ze jsem ,jak ciganka.Proto si docela dovedu predsatvit,jak hrozne musi byt stehovani.Ja totiz porad nekomu neco vozila,ten chtel kola pro deti,ten nejaky hadry,dokonce jednou i naraznik na auto atd.,dary nepocitaje.Tak jsem taky jezdila porad ,jak stehovaci auto.Jo a k tomu 2 psy.
No ono se to tedka asi moc nezmeni,kdyz budu vozit male s jeho vybavou.Vsak taky musim vsechno planovat mobilni.Zadnej robustni kocar,to musi byt do jedne ruky kocar do druhe dite.Mam vybrany MaxiTaxi-CITy.Nemate s nim nekdo zkusenost?
Odpovědět