26.3.2003 21:05:05 alice
Re: Monice
O nahradni peci toho vim z osobniho zivota myslim dost, a to jak popisujes svoje kontakty s Filipkem mi nepripada moc v pohode. Stejne jako Daniela si nejsem jista, jestli je hostitelska pece pro neho to nejlepsi a stejne tak se nedivim pokud NRP jedna v jeho pripade zdrzenlive - pokud se skutecne jedna o tak slozitou peci o nej.
Pises jako pozitivni krok, ze ti pri vasich setkanich rikal "mami", ale vazne si myslis, ze je to to pravy, kdyz zrejme jeste nemas provereni nebo nejakej papir v ruce, kterej by ti - vlastne jemu - daval zaruku, ze "budete svoji"? Neni to trochu morbidni?
Promin, to o cem pises ve svych prispevcich, mi pripada spis jako mesiasskej komplex.
A udelat neco dobryho pro vietnamskyho chlapecka? Myslis treba za nim chodit, tocit si ho na video, nechat si ho na sebe zvyknout - a pak - protoze to treba nebude dopredu z nasi strany osetreny pravni cestou, hazet blesky na instituce kolem? Nemel by ten postup byt obracene?
"Clovek je odpovedny za to co k sobe pripoutal." Nemas pravo k sobe poutat nekoho za koho nemuzes nest odpovednost - at uz z jakehokoli duvodu. Mluvime prece o diteti.
Jinak se musim zastat organizace NRP, jejich profesionalni pomoci vyuzivam uz nekolik let a jsem za ni opravdu vdecna.
Odpovědět