Ahoj Potápěči, Tvůj dotaz směřuje zřejmě ke mě. Ptáš se, jak je to možné?(že mě neoslovil). Nějak na to nedokážu ale odpovědět. Prostě to tak je. A když jsem někdy přišla k němu do práce a tam to bylo samé Hani, Blani, Raduš, ...Tak mi do smíchu moc nebylo. Když něco po mě potřebuje, tak na mě volá zrovna tím, co po mně chce : "můžeš to tady podržet" A volá to tak dlouho až přijdu. Ale s tím bych dokázala žít. To byl je příklad. Pro mě je ale horší, že mě nepohladí, neobejme, nepolíbí.Ale to není o sexu, ten by nám i fungoval. Ovšem kdybych byla schopna tohle všechno překousnout. Tím chci říct, že od té doby, co se tak ke mně chová nemám na milování s ním nejmenší chuť.Docela dlouho jsem se snažila vždycky když přišel z práce být milá, pozorná...Ale chuť objímat kus ledu člověku moc dlouho nevydrží.A co hůř, k dětem se chová zrovna tak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.