Re: On je líný a pohodlný, já utahaná a naštvaná. Jak to změnit?
Potápěči,
mám ze svých dlouholetých zkušeností pocit, že 90% můžů jsou "domácí volové" (tedy podle jejich tvrzení). A co Tvoje žena, jednou se lituje a vadí Ti "to její jednání s Tebou", podruhé oceňuje, jaké má štěstí, že potkala právě Tebe ... Možná kdybys ji naučil odesílat mail, tak bychom se dozvěděly, jak to vlastně je. Tím flákáním jsi teda píchnul do vosího hnízda, odvážlivče. Začínám Tě podezírat, že to byl fór a bylo to schválně. Ať se baby vztekaj ... Ale my se přece nenecháme jen tak vytočit, že jo holky ( Viki, Danielo, Sally - zdravím a souhlasím). Můj můž je fajn a umí i pomoci, jen ho můsím o to požádat víckrát. Je ale od úterý do pátku mimo domov, takže jsem na vše sama a vzhledem k věku dcery s ní přes den mnoho práce neudělám (to je poznámka pro Potápěče, holky to znají). Takže si večer nesednu k televizi, ale dělám běžné domácí práce. Co Ty Potápěči - sedneš si k televizi s lahváčem nebo jdeš na basket s kámošema ? Jo, to by se mi taky líbilo ... Tak odpočívej v pokoji.
Hani, Tobě aspoň zdravé mimi a dobrý porod. Tvůj muž potřebuje chodit do práce a mít pravidelný režim, je hold unavenej z toho nicnedělání. Tak pevný nervy a napiš, jak to pokračuje.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.