19.5.2025 18:54:29 Cimbur
Re: Stav mysli půl roku po rozchodu
To ti nepovím, on mě nestalkoval, jak ten tvůj. Ukončila jsem to a on se za 8 měsíců ozval, smskou, že mě jako miluje. Protože jsem měla dávno vymazané číslo, nejprve jsem odpověděla, že se dotyčný spletl, ať to rychle napraví a zpráva se dostane k té pravé. A on odpověděl: Co když to není omyl? Pak teprve jsem se zadívala na číslo a poznala jej. Jednou nebo dvakrát taky zkoušel volat z telefonní budky, bylo to v dřevních časech. Bylo mi z něho mírně na blití, ale já jsem tenkrát měla 32 let, cítila jsem se ještě hrozně mladá a happy, měla jsem "převozníky" v záloze a žádný velký trauma. Jen říkám, normální chlap byl pak velkým osvěžením.
Ten hajzl se vrátil ke své dívce, která byla podle něj mladinká a vlastně ani nevěděla, že měl paralelně další vztah, chtěla jsem ji kontaktovat a varovat, nemělo to cenu. No za pár let jsem zjistila, že si vzala úplně někoho jiného, oddychla jsem si. Ale ani s ním nebyla šťastná. Vím o ní, ona o mě ne. Teď má třetího, čeká s ním dítě. Možná se jí někdy na toho psychopata zeptám. Slehla se totiž po něm zem. Možná ani nežije. Nebo sedí za nějaký podvody. Byl tak divnej, že na to možná dojel.
Odpovědět