5.11.2021 23:40:32 TaJ
Re: Příběhy řízkové
Moniko, řízky děláme párkrát do roka a jen kuřecí a jen ve strouhance, máme to tak rádi všichni, i když já bych si klidně dala obalené i v něčem jiném, ale tak si tyhle chutě někdy uspokojím, když třeba jdeme někam do restaurace, tam si vždycky dávám něco, co doma neděláme... A jinak v trojobalu děláme kromě řízků taky květák, brokolici, žampiony, občas cuketu, nebo patizon byl výborný obalovaný, kdysi jsme párkrát dělali i obalovaný celer...no a smažený sýr samozřejmě
Jinak na výlety řízky moc neděláme, to bereme spíš tousty, to je ráno hotové za chvilku, chystáme to souběžně se snídaní, každý si tam dá co chce, necháme malinko prochladnout, zabalíme do alobalu a do krabiček, k tomu nějaké jablíčko, tatranku apod...a hotovo
Odpovědět