Re: POMOC!!!POMOC!!!!
Evčo,poslední dobou máme to samé,že Nela nechce do školky a už tam i předvedla pár hysterických výstupů.Ono nejlepší je a dělají to i učitelky u nás ve školce,že když dítě takhle vyvádí,tak ho rychle vzít do třídy a zabavit ho a já vždy rychle jdu pryč a ona se za chvíli zklidní.Hlavně se nesmí to dítě přemlouvat,to je to nejhorší.
Ještě doplním,že my měli včera den,myslela sem že jí roztrhnu,odpoledne dvakrát dostala na zadek venku.Hraček má dost,ven jí beru kolo i odstrkávadlo ,míče,ale ona just chce jiný hračky co mají ostatní děti,pořád jim ty hračky bere,na okřiknutí nereaguje,utrhuje se na nás a vyplazuje jazyk pořád ,ječí neustále,dám jí na zadek,ale za chvíli to udělá znova,svoje hračky nechce půjčovat a pořád strká do dětí,no posledních pár dní je toho na mě moc,kdyby aspoň pořád neječela.Včera večer jsem si musela jet do lékárny pro léky na žaludek jak mě z ní bolel.Nemůžu si na hřiště sednout jako ostatní maminy,který jsou tam s dětmi,já pořád musím být v pozoru a hlídat jí,aby něco nevyvedla nebo někomu neublížila.Asi bych teď já nutně potřebovala nějakého psychiatra.Ahojky
Odpovědět