14.7.2010 14:02:44 Gajka + 2
A co jiné fastfoody?
Jako sociologický fenoméme je myslím "mekáč" zajimývá, vždycky byl trošku jiný než ostatní fastfoody, ale za mně když se rozhlédnu v našem okresním městě a vidím ty nejrzůnější vietnamsko/čínské fastfoody, ty různé specialitky, které se smaží, kdesi vzadu na oleji a olej z nich často dost kape, nebo ty zvláštní gyrosy, co s původními gyrosy moc nemají společného, když je vidím, jak je dělají, o hygienickcýh podmínkách těchto rádoby občerstevení ani psát nebudu, tak si říkám, že ten mekáč je pro mne "nejmenší" zlo. Taková tortila s velkým salátem..mňam. Líbí se mi, že všude nabízí skorto to stejné, způsob přípravy je stejný, člověk vidí i do výroby tj. odhadne, jak se to dělá a jak to tam vypadá. To ž tam někdo chodí na oběd pravidelně nechápu, leze to dost do peněz a moc se člověk nenají (tedy aspoń můj manžel :)) ale já za sebe v tom speciální problém nevidím, není pro mne rozdíl jeslti bude jednou syn chodit místo do školní jídelny do mekáče na hamburger a nebo si bude kupovat v automatu cocacolu a v kantýně ve škole brambůrky, oboje samozřejmě neschvaluji, uvidíme jak se s tím za pár let vyrovnáme :)
Odpovědět