26.4.2015 23:17:09 bl
Re: Proč teplé mléko?
pro kvasnice to platí - jen těch 60 stupňů se mě osobně už zdá moc, je to skoro na spaření, ale třeba se pletu. S kvasnicema jsem vždycky zacházela jako s živým organismem a v 60-ti stupních ruku neudržíš.
V případě prášku do pečiva to patří do kategorie vtipů:
Maminka přijde na návštěvu k novomanželům, vše je nad očekávání v pohodě, oba ji pozvou, ať zůstane. Dcera večer vytáhne maso na další oběd z mražáku, položí ho do dřezu a přikryje pečlivě plechem. "Proč tam dáváš ten plech?" ptá se maminka a zeť se přidává "dělá to pokaždé a její jediná odpověď na moje proč je, že vy to tak děláte taky a že se to musí". Maminka se rozhlídne kolem a ptá se "A vy máte taky doma kočku?"
Odpovědět