11.4.2015 11:28:08 Limai
Roštěná z vepřového masa
Je mi jasné že roštěná z vepřového žádná roštěná není,ale pokouším se o něco,co by se chutí alespoň přiblížilo.Mám chuť na roštěnou,první problém je ten,že nemám hovězí maso,druhý že jsem roštěnou nikdy nedělala.Třetí se vyskytnul při samotném vaření-dle receptu jsem maso pomazala na jedné straně hořčicí,obalila v mouce a na rozpáleném oleji opekla,neb psali,že ta mouka roštěnou krásně zahustí.Mě ji nezahustila,mouka se chytla na dno hrnce a tam se během chvilky spálila včetně cibulky,ačkoli v receptu bylo,že moučná strana se má opákat čtyři minuty.To už bych měla černé uhlí.Jak mám udělat z vepřového něco,co bude chutnat jako roštěná?A zejména-jak docílit té tmavě hnědé omáčky?Zatím jsem to pořešila tak,že jsem to maso šoupla do trouby pod alobal,jelikož jsem nevěděla,co jiného s tím dělat.Ze spáleného hrnce jsem to přendala.
Odpovědět