| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

6.11.2014 12:36:46 Yuki 00,03,07

Re: domácí laskonky

šlehám hodně dlouho v horké vodě, ne nad párou, ale v horké vodě, aby byly ty bílky fakt teplý. šlehám dlouho, až než je sníh opravdu dost tuhý, on zřídne tím kokosem
a peču - suším dlouho pod 100 stupňů,

krém dělám hodně čokoládový, ale jinak klasika - pudink + máslo s cukrem, ale do toho právě hodně čokolády
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Domácí laskonky Viola 6.11.2014 11:41
*Re: domácí laskonky Fren 6.11.2014 11:47
*Re: domácí laskonky Beruška+J02A07T10 6.11.2014 12:21
*Re: domácí laskonky Yuki 00,03,07 6.11.2014 12:36
**Re: domácí laskonky Yuki 00,03,07 6.11.2014 12:39
*Re: domácí laskonky Monika 6.11.2014 20:11
*Re: Domácí laskonky Ani 10.11.2014 17:46

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.